Document made with Nvu                                                                                                                                              2/25

Ensimmäinen sivu    Edellinen sivu    Seuraava sivu    Viimeinen sivu    Matkat-sivu

Matkakertomus 2006 (Alpit ja Korsika)

Päivä 1. Imatralta Hankoon ja Itämerelle

5.6.2006

Imatra - Hanko < 400 km - Rostock, yö+päivälaiva.
Laura
Matka meni aika nopeasti ja Jaana piti huolta matkan viihtyvyydestä.
Kari:
Tavarat oli pakattu jo edellisenä päivänä joten liikkeelle lähtö oli helppoa. Menomatkalla poikettiin Puistolassa sukulaisissa ja lyhyen, tieremontin kohteena olevan Kuninkaantien kierroksen (Fagervikin ympäristö) jälkeen olikin jo Hangon sataman vuoro.

Lipuihimme oli merkitty lautan lähtöajaksi kello 22.00, mutta todellisuudessa lähtöaika oli 21.00 kirjallisen jälki-ilmoituksen mukaisesti. Aikaa oli riittävästi täydentää ilta- ja aamupalavarastoa paikallisesta myymälästä, sen sijaan paikalliselle nakkikioskille emme ehtineet ajoissa joten se viimeinen kotimainen iltapalan korvike jäi saamatta.

Lastauksessa ei ollut mitään kummempaa, paitsi että meidät muutamat viimeiset motoristit otettiin viime tingassa sisään. Kiinnittäessäni pyörääni kanteen laivan luukut sulkeutuivat. Hyttiin (# 8254) ehtiessäni laiva oli jo liikkeellä.

Neljä suomalaista ja yksi englantilainen mopo kyytiläisineen laivaan nousua odottamassa:

2006-Suomi-Hanko-jonossa-ollaan.jpg

Olivatpahan erittäin vanhoja lika- ja rasvakasoja kerrakseen nuo laivayhtiön kuormansidontaliinat! Puhtaita riitti vain osalle aiemmin tulleita.

Illan ohjelma jätettiin pikaiseen kierrokseen kansilla ja "pakolliseen" laivanlähtöolueeseen baarissa, sitten olikin aika painua pehkuihin. 

Kukaan meistä ei herännyt Paldinskissa käyntiin, jossa laiva kävi ilmeisesti tankkaamassa ja lastaamassa tai purkamassa.

Alkuun    Ensimmäinen sivu    Edellinen sivu    Seuraava sivu    Viimeinen sivu    Matkat-sivu