madewithNvu80x15clear.png                                                                                                                                            19/24

Ensimmäinen sivu    Edellinen sivu    Seuraava sivu    Viimeinen sivu    Matkat-sivu

Matkakertomus 2003 (Slovenian lounaisosa, Garda-järvi ja Lindau)

Päivä 18. Lindau

22.7.2003

Uimista: vaahtopäiset aallot velloivat järvellä kun siellä alkoi tuulla oikein tosissaan. Laura innostui uimaan vaahtopäiden seassa, Jaana vähemmän. 

2003-Saksa-Lindau-nakyma-vanhaan-kaupunkiin-lahden-yli.jpg

Tuuli keräsi rannalle paikallista porukkaa sen verran, että kävi mielessä sen olleen odotettu katkos pitkään jatkuneessa hellejaksossa? Lämpötila laskikin jonkin verran huippuarvoistaan, välillä saatu sade raikasti ilmaa osaltaan.

Kivenheiton päässä teltastamme oli kaksi vanhempaa herrasmiestä reissussa isolla matkailuautolla. Siinä nyt ei ole mitään ihmeellistä, mutta heillä oli peräkärryssään vielä kaksi isoa moottoripyörääkin (Fireblade) paikalliskurvailua varten. Melkoisesti käytettiin ajon jälkeen aikaa puhdistukseen, mutta kyllä ne kromatut vanteet sitten kiilsivätkin kaikkien ohikulkijoiden ihailtavina..

Joku aamuvirkku kävi laskemassa aamulla ns. harmaan veden kärrynsä jätevesisäiliöistä niin tehokkaasti, että siihen käyttöön varattu puolitoistametrinen, alumiinirakenteinen automaattiasema jäi auton takanurkan ruhjomaksi. Harmaan- eli suihku- ja käsienpesuveden (vast.) vaihto toimi senkin jälkeen, saniteettipuolelle (desinfiointijärjestelmä) kävi huonommin.. Moni mies peruutti, laitettuaan naisen näyttämään suuntia auton taakse – kumma kyllä, aika moni heistä taisi heiluttaa käsiään lähinnä lämpimikseen miestensä peruutellessa ohjauksesta huolimatta juuri siten kuin itse halusivat.

Heti leirintäalueen ulkopuolella oli useita aidattuja pikkupuutarhoja, osa niistä oli tosi hienojakin. Ilmeisiä kesämökin korvikkeita löytyi toki leirintäalueeltakin.

Alkuun    Ensimmäinen sivu
   
Edellinen sivu    Seuraava sivu    Viimeinen sivu    Matkat-sivu